Medlemskap

Som medlem i SWESIAQ får du tillgång till ett nätverk av både forskare och praktiker med det gemensamma intresseområdet inomhusmiljö och hälsa.

Dessutom får du medlemsrabatt på arrangemang som anordnas i SWESIAQ:s regi. De seminarier som arrangeras i samband med årsmöten är kostnadsfria för medlemmar. På hemsidan kan medlemmar ladda ner äldre nyhetsbrev, presentationer från SWESIAQ:s seminarier och möten mm.

Ansökan

Ansökan om medlemskap ska enligt stadgarna godkännas av SWESIAQ:s styrelse men godkännandet sker genom delegationsbeslut och går snabbt . När du ansöker om medlemskap intygar du att du vill följa SWESIAQ:s stadgar som du hittar här.

För att ansöka om medlemskap i SWESIAQ - Skriv först ut ansökningsblanketten som finns här. Fyll i blanketten och glöm inte att signera din medlemsansökan. Enklast är sedan att skanna och skicka med epost till medlemsregistret'at'swesiaq.se  men du kan också skicka med vanlig post. Adresserna finns på blanketten.

Medlemsavgifter per person och år:
Ej ISIAQ-medlem: 250 kr
ISIAQ-medlem: 200 kr

Företagsmedlemskap förekommer inte.

In English
This is a link to short information in English
Bli medlem i SWESIAQ
Som medlem i SWESIAQ får du tillgång till ett nätverk av forskare och praktiker med det gemensamma intresseområdet inomhusmiljö och hälsa. Dessutom får du full tillgång till SWESIAQ:s dokumentarkiv och medlemsrabatt på arrangemang som SWESIAQ anordnar.
Prenumerera på SWESIAQ:s nyhetsbrev
Senaste nyhetsbrevet nr 61 - juni 2018 Klicka nedanför! Anmäl dig som gratisprenumerant genom att skicka ett mail till nyhetsbrevet'at'swesiaq.se
SWESIAQ:s stödföretag
Här finns mer information och en lista över företag som stöder SWESIAQ