Nyhetsbrev 2

Skickat den 30 oktober 2009

Vi fortsätter litet försiktigt med vårt nyhetsbrev. En PDF-version bifogas om den här texten är svår att läsa. Vid styrelsemötet 090930 beslöts att nyhetsbrevet ska bestå av tre avdelningar:
-    
Kalendarium – där vi skriver om kommande händelser på innemiljöområdet.
-     Referat – som kort refererar intressanta rapporter, avhandlingar, hemsidor osv., gärna med länk till hemsidor.
-     Swesiaq debatt – som är öppen för frågor, funderingar och åsikter inom innemiljö­området. Swesiaq debatt saknas i detta nyhetsbrev.
Alla läsare av nyhets­brevet kan lämna bidrag till alla delar av nyhetsbrevet. Vi tror att en livaktig förening kräver att många bidrar så att det inte bara blir en uppgift för styrelsen. Alltså, skicka in ditt bidrag till: nyhetsbrevet'at'swesiaq.se . Skriv under med ditt namn.

In English
This is a link to short information in English
Bli medlem i SWESIAQ
Som medlem i SWESIAQ får du tillgång till ett nätverk av forskare och praktiker med det gemensamma intresseområdet inomhusmiljö och hälsa. Dessutom får du full tillgång till SWESIAQ:s dokumentarkiv och medlemsrabatt på arrangemang som SWESIAQ anordnar.
Prenumerera på SWESIAQ:s nyhetsbrev
Senaste nyhetsbrevet nr 61 - juni 2018 Klicka nedanför! Anmäl dig som gratisprenumerant genom att skicka ett mail till nyhetsbrevet'at'swesiaq.se
SWESIAQ:s stödföretag
Här finns mer information och en lista över företag som stöder SWESIAQ