Innemiljö 2016, SWESIAQs höstmöte

Error loading MacroEngine script (file: )

Innemiljö 2016, SWESIAQs höstmöte

Plats: Hotel Birger Jarl, Birger Jarlsgatan 61 A
Arrangör: Teknologiskt Institut och SWESIAQ

Att skapa hälsosamma fastigheter — med människan i fokus.

15% rabatt för SWESIAQ-medlemmar. Till anmälan.

Logo

För tredje gången anordnar Teknologisk Institut succékonferensen ”Inomhusmiljö” som är den självklara samlingsplatsen för branschen. Tillsammans med ledande experter och inspirerande praktikfall tar vi ett helhetsgrepp om ämnet för att skapa sundare inomhusklimat och friskare människor. Höstens Inomhusmiljökonferens ger dig praktiska verktyg och arbetssätt för hur du lyckas med lokaler, hemmiljöer, skolor och förskolor där alla mår bra. Du får bland annat fördjupa dig i forskning kring varför folk blir sjuka av dåliga inomhusmiljöer och om det verkligen finns säkra svar. Du får även uppdatera dig kring några av de vanligaste utmaningarna kring inomhusmiljöproblem.

Program


In English
This is a link to short information in English
Bli medlem i SWESIAQ
Som medlem i SWESIAQ får du tillgång till ett nätverk av forskare och praktiker med det gemensamma intresseområdet inomhusmiljö och hälsa. Dessutom får du full tillgång till SWESIAQ:s dokumentarkiv och medlemsrabatt på arrangemang som SWESIAQ anordnar.
Prenumerera på SWESIAQ:s nyhetsbrev
Senaste nyhetsbrevet nr 63 - november 2018 Klicka nedanför! Anmäl dig som gratisprenumerant genom att skicka ett mail till nyhetsbrevet'at'swesiaq.se
SWESIAQ:s stödföretag
Här finns mer information och en lista över företag som stöder SWESIAQ