SWESIAQ är en oberoende, ideell svensk förening för alla med intresse för en hälsosam innemiljö.

Vi verkar för hälsosamma inomhusmiljöer för alla genom att vägleda, utbilda och sprida kunskap. Föreningen vill förmedla
tvärvetenskapliga kunskaper där teori och praktik förenas.

SWESIAQ är en nationell avdelning (chapter) under den internationella innemiljöorganisationen International Society of Indoor Air Quality and Climate - ISIAQ.

Nytt från föreningen

Förlängd ansökningstid för studentstipendiet

Publicerad 17 september 2014

SWESIAQ stödjer innemiljöforskning och ger möjlighet för studenter att söka medel för resor i samband med konferenser och andra vetenskapliga möten inom ämnesområden som är relevanta för föreningen.


SWESIAQ-modellen nominerad till Stora Inneklimatpriset 2014

Publicerad 20 februari 2014

Bland drygt 30 förslag har fyra företag/organisationer nominerats till Stora Inneklimatpriset 2013. En av de fyra är SWESIAQ med SWESIAQ-modellen. Vinnaren presenteras, i entréhallen på Nordbygg i Älvsjö, den 3 april klockan 16.30­-17.


Läs fler nyheter

In English
This is a link to short information in English
Bli medlem i SWESIAQ
Som medlem i SWESIAQ får du tillgång till ett nätverk av forskare och praktiker med det gemensamma intresseområdet inomhusmiljö och hälsa. Dessutom får du full tillgång till SWESIAQ:s dokumentarkiv och medlemsrabatt på arrangemang som SWESIAQ anordnar.
Prenumerera på SWESIAQ:s nyhetsbrev
Senaste nyhetsbrevet nr 63 - november 2018 Klicka nedanför! Anmäl dig som gratisprenumerant genom att skicka ett mail till nyhetsbrevet'at'swesiaq.se
SWESIAQ:s stödföretag
Här finns mer information och en lista över företag som stöder SWESIAQ